Wat doen we?

Bij XL-Pixel kan u terecht voor al uw visuele communicatie. Het produceren, printen, bedrukken en plaatsen van reclame- en promotiemateriaal in alle mogelijke formaten en afwerkingen.

U kan op ons rekenen voor krachtige visuele communicatie die bijdraagt aan de herkenning, sfeerbeleving en omzet van uw dienst of product.

Voor de ene klant verzorgen wij het totale project van concept tot realisatie, voor anderen verzorgen wij enkelvoudige producten in de meest passende uitvoering. Van firmakaartjes, werf- of publiciteitsborden, belettering tot mega-spandoeken, voor elke vraag bieden wij de juiste oplossing.

Wij helpen elke klant, ongeacht kennis, ervaring of budget. Van ontwerp tot plaatsing en opvolging nadien, XL-Pixel is jouw partner voor uw totaalproject. Voor elke reclameproject de juiste oplossing op maat en in lijn met uw visuele identiteit. Wij zetten uw creatieve ideeën en vragen om in een tastbaar resultaat voor uw klanten.

Zo krijgt uw product of dienst de zichtbaarheid die het verdient.

Publiciteits- & werfborden

Een eigen reclamebord voor uw bedrijf of evenement, of een publiciteitsbord langs de lijn bij uw favoriete sportclub.

Werfbordjes zijn een must voor iedere bouwfirma, deze maken uw referenties zichtbaar. Allemaal op maat volgens de beschikbare ruimte, doel en budget.

Spandoeken & werfdoeken

Een evenement aan te kondigen of uw activiteiten bekend maken? Met een spandoek loopt u zeker in de kijker. Al dan niet aangevuld met een (beach)vlag.

Of misschien wilt u gewoon uw werf afschermen met een winddoorlatend doek? Voorzien van zoom en ringen, verhoogt u de levensduur.

Belettering/bestickering

De kracht van voertuigbelettering staat vast. Het doet zijn werk, 24 uur per dag en 7 dagen per week! Maak dus van uw voertuig een rijdend visitekaartje. Kiest u voor klassieke snijfolies, of wilt u opvallend voor de dag komen door middel van scherpe fullcolour prints op uw voertuig? Alles kan!

Wilt u de reclame niet 24/7 op uw voertuig, dan bieden magneetplaten een uitstekende oplossing. De soepele en buigzame magneetstickers kunnen wij in elke gewenste maat en vorm leveren voorzien van uw bedrukking.

Ook uw saaie (voedings)automaat kan in een fris kleedje gestoken worden. 

Grafisch ontwerp & drukwerk

Oorspronkelijk gestart als freelance vormgever/drukker en nu uitgegroeid tot full-service drukkerij. Bedrijf of particulier? Kleine of grote oplages? Van naamkaartjes over A1 affiches tot uw bedrijfscatalogus. Traditioneel gedrukt of digitaal.

Wij luisteren écht naar uw vraag en zoeken samen naar de passende oplossing. Op zoek naar een nieuwe huisstijl of wilt u uw bestaande communicatie stroomlijnen? Samen komen wij tot INDRUKWEKKENDE DRUKWERK en dit van ontwerp tot afwerking. Dit alles in eigen huis of via een van onze zorgvuldig geselecteerde partners.